Weekendje Durban

Vrijdagavond was de laatste avond dat we met ons 'vertrouwde' clubje bij elkaar waren. Afgelopen zaterdag zijn Roxan en Lies vertrokken en vanochtend zijn Maud met Gebby voor een week vertrokken naar Cape Town. Gebby komt daarna voor een maand nog terug, maar Maud moet daarna helaas weer aan het werk in Nederland.

Deze week komen er geen nieuwe vrijwilligers bij...dus even een weekje met z'n vieren (Didi, Lucia, Martine en ik).

Afgelopen vrijdag zijn we als afscheid met elkaar naar de voorstelling Umoja geweest in een uitgaanscentrum bij Durban. Leker met elkaar gegeten en als kadootje voor de vertrekkers...een plaatsje in de Wall of Fame (zie foto). We hopen dat deze traditie voortgezet gaat worden!

Gisteren zijn we naar een voetbalwedstrijd geweest van Ajax Cape Town tegen Amazulu...Dé club van Durban. Nou dat was me wat! Het stadion lag middenin een township...dus best spannend om erheen te gaan. Met ons kaartje (van 1 euro) konden we gelukkig naar binnen en ontdekte we al snel dat we bijna de enige blanken waren. In ieder geval de enige blanke vrouwen! Dat gaf aardig wat bekijks. Vele mannen hebben dan ook meer naar ons gekeken dan naar de wedstrijd....(zie foto). Toch lache om mee te maken.
 
Nu, na weer een lekker weekendje, aan de slag....Niet te hard, want het is 32 graden:)

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Vivian

Hebben afgelopen weekend veel over je gepraat, en over hoe geweldig je bent! Gelukkig blijkt uit dit bericht dat je ook heel down-to-earth bent gebleven en geniet van goede voorstellingen, lekker eten en voetbal!

Liefs van Viv

hans stel

Marlies, wat heerlijk om ook te horen hoe je van de "gewone" kleine dingen (althans voor ons "gewoon") zo kunt genieten. Dat zal zeker het werken op de momenten dat het niet zo meezit weer wat dragelijker maken. Trouwens: nooit gedacht, dat je zoveel mannelijke fans zou hebben.....denk ik..??!!
Groeten,
Hans en Ineke Stel

Annemiek

Hey Marlies,
Hopelijk is het voetballen daar beter om naar te kijken dan hier.... 'onze jongens' bakken er niet veel van.
En lekker dat je ook de leuke dingen kunt doen, heb je ook nodig om een blij mens te blijven!
Groetjes Annemiek

Marielle

He Maries,

Goed dat je ook lekker leuke dingen aan het doen bent! Kan je je zinnen wat verzetten van alles wat je daar op doet. Een kaartje van een euro! En dan zijn ze hier nog verbaasd dat je naar een voetbalwedstrijd bent geweest. ha ha!

Groetjes Marielle

Lies

Hoi Marlies!
Leuk te lezen dat jullie een goed weekeind gehad hebben! Ik ben weer veilig thuis aangekomen. Man en kinderen stonden op Schiphol me op te wachten. Het is wel koud hoor! Vanmorgen was het hier 2 graden! Ik lees dat het bij jullie 32 graden is! Groetjes aan de anderen. Weet je al hoe het verder gaat verlopen met het andere project?

Hermien.

Hoi Marlies,
Wat leuk de wall of fame! Kan ik er ook nog bij????
veel succes nog!
Hermien.

ruth

Lieve Marleis ,
wat maak jij een boel mee en wat een verschillende gebeurtenissen allemaal.Kan me voorstellen dat het ook prettig is om af en toe even wat anders aan bezigheden te hebben dan de hele dag in het ziekenhuis te zijn.In ieder geval is het leuk om te zien en te horen dat je het goed hebt.Vorige week was best heavy lijkt me.Je zult je ook wel een s wat machteloos voelen.Ik bedoel het verhaal van de tweeling.Hier gaat alles zijn gangetje.De tijd gaat snel.Hopen gauw weer van je te horen.Liefs en een dikke kus.Ruth en de rest.

Marlies van  Dam

Name: Marlies van Dam

Was vrijwilliger bij Umthombo van 03 dec 2007 tot 29 dec 2007

Was vrijwilliger bij The Dream Centre van 29 okt 2007 tot 24 nov 2007